Save money and have fun doing things yourself

Written by 12:00 f m Shopping

Behövs verkligen en daglig hudvårdsrutin?

Frasen hudvård för tankarna till tre saker: hudcancer, torr hud och mängder med skönhetsprodukter på nätet, i butiker och hos ditt lokala apotek. Även om en hudvårdsrutin kan låta som mycket underhåll, är stegen för frisk hud i verkligheten inte bara nödvändiga, de är också lätta att implementera. Vi berättar mer om din dagliga hudvårdsrutin.

Ta fasta på din hud

Att investera tidigt i din huds hälsa, med regelbunden hudvård, kommer inte bara att bättre skydda den från vinterns hårda effekter, utan också att du ser och mår som bäst under hela året. Nyckeln till hudens motståndskraft är att känna till din hud och behandla den väl. Det finns mängder med Jabushe hudvårdsprodukter som underlättar för dig. De primära hudtyperna är torr, fet eller en kombination av de båda.

Vad som hör hemma i ditt hudvårdsskåp

Vilka typer av produkter behöver du verkligen för att hålla din hud frisk och ren? En sådan sak är rengöring. Rengöring är vad du ska använda för att tvätta ditt ansikte och det är viktigt att använda en produkt avsedd för ditt ansikte – inte bara vilken som helst. Du vill förstås tvätta ansiktet försiktigt och se till att du inte skrubbar för hårt. Skölj sedan med varmt vatten, eftersom varmt vatten tar bort naturliga oljor och gör att din hud blir uttorkad.

Fuktighetskräm

Liksom rengöringsmedel är fuktighetskräm för alla och bör användas varje gång du tvättar ansiktet. Och precis som rengöringsmedel så får du vara lite noga när du letar efter rätt produkt. Fuktighetskrämer förhindrar att din hud torkar ut och lämnar huden återfuktad och slät. De är mest effektiva när de appliceras medan din hud är lätt fuktig för att täta in fukt.

Solskydd

Vissa fuktkrämer innehåller SPF, men det skadar inte att dubbla upp med solskydd också – särskilt om din fuktkräm har en SPF under 30.

Lycka till!

(Visited 7 times, 1 visits today)
Close