Save money and have fun doing things yourself

Written by 10:01 f m Hemmet

Inredning för en bohemisk livsstil

Inredning för en bohemisk livsstil

Inredning för en bohemisk livsstil är något som många söker efter. Bohemisk inredning är ofta inspirerad av naturen och har en rustik, charmig stil. Färgerna som används är ofta ljusa och varma, vilket skapar en lugn och harmonisk miljö. Mönster kan variera från romantiska blommor till geometriska former.

För att skapa den perfekta bohemiska looken bör du välja möbler med runda former, organisk design och trädetaljer. En soffgrupp i brunt läder passar bra tillsammans med andra typer av textiler som filtar, mattor eller kuddar i olika färger. Naturmaterial som bomull, linne eller ull ger rummet extra mysfaktor samtidigt som det håller det bekvämt.

Vaser med blommor ger rummet livfullhet och glittriga accessoarer piffar upp utseendet ytterligare. Ljuslyktor gör att man kan skapa speciella stunder under de mörka kvällarna och levande ljus sprider trevliga dofter runtom i huset! Om du vill ha mer personlig touch till din inredning så kan du ta fram gamla familjealbum eller vintageprylar för att visa vem du är!

En bohemisk livsstil handlar om att leva livets godbitar fullt ut – denna typ av inredning hjälper dig att göra just det!

(Visited 36 times, 1 visits today)
Close