Save money and have fun doing things yourself

Written by 12:00 f m Olika

Redskapet som gör ditt grävarbete smidigt och tryggt

När du utför ett arbete med din grävmaskin är det viktigt att du kan byta redskap snabbt, smidigt och självklart med största säkerhet.

Tidseffektivt och tryggt

Snabbfäste till minigrävare finns i så väl mekaniska som hydrauliska modeller. Ett snabbfäste ser till att du lätt kan byta arbetsredskap snabbt och säkert. Med ett snabbfäste till minigrävare har du fullständig kontroll över dina redskapsbyten från hytten. Du behöver inte ens gå ur, vilket spelar stor roll för din säkerhet. Nu kan du arbeta med flera olika redskap utan att behöva slösa tid och kraft när du utför byten av arbetsredskap.

Du sitter tryggt i hytten genom alla byten. Det sparar du även mycket tid på och kan i stället ägna den tiden åt att utföra ett proffsigt arbete.
Här pratar vi om komfort, säkerhet och en högre lönsamhet. Och ja, flexibiliteten icke att förglömma!

Kontrollera skicket

Välj ett snabbfäste till minigrävare som är av en gedigen och stabil konstruktion som garanterar att den kommer att hålla under tuffa arbetsförhållanden. De finns för minigrävare och grävlastare i olika storlekar samt viktklasser – vilket gör att du alltid kommer att hitta ett snabbfäste till minigrävare som passar just din maskin.

Tänk på att snabbfästen slits ut med tiden och kan skapa ett glapp. Då kan de rörliga delarna bli lösa och därmed utgöra en säkerhetsrisk. Ta därför för vana att regelbundet kontrollera i vilket skick dina snabbfästen är i och se till att byta ut dem vid behov.
Det kan kännas extra tryggt att få några goda råd på vägen och om du känner dig det minsta osäker på vilket snabbfäste som passar just din grävmaskin är det en god idé att kontakta din leverantör. De hjälper dig mer än gärna hela vägen till ett lyckat köp – allt för att du ska kunna arbeta smidigt och tryggt.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Close